Home Aloe Vera Forever Catalog Distribuitori Afacere Contact
Telefoane: 0723443917, 0760899373     FBO Tudorel Iorga     ID: 400-000-003-787
E-mail: Contact | Hartă site
 
Aloe Vera este una dintre cele mai vechi plante medicinale folosite de catre om. Vechii greci foloseau Aloe Vera pentru vindecarea a numeroase boli interne sau externe.

Forever Living Products (FLP), lider mondial in Aloe Vera.
Distribuitor independent Forever,
Tudorel Iorga

De multe secole, planta Aloe Vera a fost folositã de catre oamenii din întreaga lume pentru efectele sale remarcabile asupra sãnãtãtii si frumusetii.
Produsele noastre cu Aloe Vera au fost primele care au primit girul pentru stabilitate si puritate din partea Consiliului Stiintific International pentru Aloe.

Consiliului Stiintific International pentru Aloe

Medicina chineza veche considera Aloe Vera ca una dintre plantele cu proprietati terapeutice majore si o numeau "medicamentul armoniei" Indienii Americani foloseau aloea în tratarea multor tulburari interne sau externe. In America Aloe Vera era supranumita "vindecatorul tacut" Rusii au numit aloea "elixirul longevitatii"

Stiati ca?

  •   Aloe Vera este una dintre cele mai vechi plante medicinale folosite de catre om.
  •   Vechii egipteni o foloseau pentru regimurile de intretinere a frumusetii si pentru imbalsamarea mortilor.
  •   Vechii greci o foloseau pentru vindecarea a numeroase boli interne sau externe.
  •   Medicina chineza veche considera Aloe Vera ca una dintre plantele cu proprietati terapeutice majore si o numeau "medicamentul armoniei"
  •   Indienii Americani foloseau aloea în tratarea multor tulburari interne sau externe. In America Aloe Vera era supranumitã "vindecãtorul tacut"
  •   Rusii au numit aloea "elixirul longevitatii"

Articole despre Aloe Vera si alte produse Forever:

  Cine este Aloe Vera?
Aloe Barbadensis Miller, supranumită Aloe Vera, este una din cele peste 250 de specii cunoscute de aloe. Aloe Vera este utilizată tradițional de secole, în tratamente pentru sănătate și frumusețe, pentru efectele sale terapeutice extraordinare.
  Aloe un secret străvechi
Vechii egipteni o numeau planta nemuririi. Medici celebri ai antichității au fost fascinați de puterea curativă a acestei plante.
  Aloe - O istorie care se repetă... din negura timpului
Date importante din îndelungata istorie medicală a plantei Aloe vera, din antichitate și până în perioada contemporană
  Aloe - o familie numeroasă
Aloe vera nu este singura specie de aloe utilizată de om. O scurtă trecere în revistă a celor mai importante specii de aloe.
  Aloe Vera - schiță de portret
Aloe Vera are frunze cărnoase în formă de lance care cresc direct din pământ, cu marginile în formă de dinte de fierăstrău.
  O minune care durează numai două ore
Dupa stoarcerea unei frunze, sucul obținut se oxidează foarte rapid, în decurs de două ore pierzându-și 95% din principiile active.
  De la numai 2 ore la... patru ani!
Aloe Vera of America a realizat două brevete privind stabilizarea gelului de aloe numai prin metode strict naturale.
  Forever Living Products (FLP) - părintele modern al Aloei Vera
Forever Living Products este cel mai mare cultivator, producător și distribuitor al produselor cu Aloe Vera din lume.
  Când miza este mare apare și arbitrul
Consiliul Științific Internațional pentru Aloe certifică prezența în produse a gelului stabilizat de Aloe Vera de foarte bună calitate
  Aloe Vera - o minune confirmată stiintific
Descoperiri de referință despre miracolul Aloe vera: stimulează sistemul imunitar și regenerarea celulară, are efect benefic în diabet zaharat și în boli periodontale.
  Aloe Vera depășește cele mai optimiste estimari
Componente active importante ce sunt conținute în gelul de Aloe vera generează numeroase efecte benefice în organismul uman. Aloe vera penetrează țesuturile, susține sistemul imunitar și favorizează detoxifierea organismului și regenerarea celulară.
  Aloe vera „o farmacie într-o plantă“
Aloe vera este capabilă să amelioreze sau chiar să vindece diverse afecțiuni. De aceea a fost denumită semnificativ “planta vindecătoare”.
  Cinci lucruri importante pentru organismul uman
Efectele principale ale gelului de Aloe Vera, grupate în cinci direcții principale de acțiune: detoxifierea, regenerarea celulară, penetrația, crester
  Aloe vera și acțiunea asupra stomacului și intestinelor
Gelul de Aloe vera determină o reducere cu 80% a numărului de ulcere în formare și duce la o vindecare de trei ori mai rapidă a ulcerului deja format.
  Aloe vera și bolile de inima
Conform statisticilor Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) principala cauză de deces din zilele noastre o reprezintă bolile de inima
  Aloe vera și efectele sale asupra tumorilor
Efectele benefice ale gelului de Aloe vera evidențiate prin studii efectuate de-a lungul anilor în laboratoarele din intreaga lume
  Aloe vera și sistemul imunitar
Sistemul imunitar uman a devenit foarte celebru în epoca modernă datorită problemelor pe care le ridică proasta sa funcționare.
  Aloe vera și afecțiunile stomatologice
Avantajele pastei de dinți cu Aloe vera, evidențiate de un studiu extrem de vast efectuat de către medici stomatologi de renume, pe 6000 de pacienți.
  Aloe vera și micro-organismele
Efectele benefice ale gelului de Aloe vera evidențiate prin studii efectuate de-a lungul anilor în diferite laboratoare din intreaga lume
  Aloe vera și afecțiunile reumatismale
Artrita reumatoidă este o boală dureroasă, nevindecabilă și din păcate destul de răspândită în zilele noastre. În anul 1986,
  Arsurile și Aloe vera
Un fapt uluitor a descoperit în anul 1959, dr. E.P. Pendergrass: gelul extras din frunzele plantei de aloe are rezultate excelente în trat
  Aloe vera în tratarea psoriazisului?
Aloe vera reprezintă un tratament sigur și eficient în vindecarea bolnavilor de psoriazis - aceasta este concluzia studiului realizat în 1996 de dr. S.A. Ahmad și dr. A.H. Holt.
  Diabetul și Aloe vera
În peninsula Arabică, Aloe Vera este considerată ca un remediu eficient împotriva diabetului. Gelul de aloe reduce nivelul glucozei din sânge.
  Aloe vera și vindecarea ranilor
Gelul de Aloe Vera ce conține mai mult de 75 substanțe active, aplicat pe răni, are efect anestezic, calmează mâncărimile, umflăturile și durere
  Aloe vera și efectele asupra radiatiilor
Aloe vera acționează ca un antioxidant neutralizând efectul nociv al radicalilor liberi produși de radiații și stimulând substanțele care
  Aloe vera și afecțiunile oculare
Profesorul oftalmolog rus V.P. Filatov a obținut rezultate deosebite în afecțiunile kerato-conjunctivale prin utilizarea gelului de Aloe vera.
  A ști înseamnă a putea și a putea înseamnă a prevede
A preveni este mult mai ușor decât a trata. Investiția în propria sănătate și, de ce nu, frumusețe, este o datorie morală a fiecăruia.
  Problemele lumii contemporane - realități jenante dar adevarate
Cu toții acordăm o mare atenție iginei corporale exterioare, dar organele noastre interne sunt supra-solicitate datorită substanțelor toxice ale lumii moderne.
  De ce avem nevoie de Aloe vera?
Organele noastre interne sunt supra-solicitate datorită substanțelor toxice introduse în organism prin E-uri și poluare. Aloe vera ne permite o dezintoxicare și detoxifiere naturală, ca să putem rezista factorilor de stress.
  Forever Multi-Maca, un produs de excepție
Forever Multi-Maca conține ingrediente valoroase cu efect de restabilire și imbunătățire a funcției sexuale: Maca, Catuaba, Muira Puama, Tribulus terrestris, Colții babei, saw palmetto, Prunus africana
  Forever Freedom - un produs esențial pentru articulații
Forever Freedom este un produs cu Aloe vera, esențial pentru articulații. Forever Freedom conține compuși naturali de glucozamină și condroitină, Vitamina C și MSM.
  10 motive pentru care Dr. Peter Atherton recomanda ARGI+
Dr. Peter Atherton ne recomandă noul produs Forever Living, denumit Forever ARGI+, datorită efectelor sale benefice pentru sănătate și anti-îmbătrânire.
 
FOREVER BUSINESS OWNER INDEPENDENT: Tudorel Iorga | ID: (400-000-003-787) | Telefon: 0723443917 | E-mail: tudorel@flpaloevera.ro

Disclamer: Site-ul www.flpaloevera.ro este detinut de un FBO independent. Site-ul oficial Forever Living Products Romania este www.foreverliving.ro si site-ul
oficial Forever Living Products International este www.foreverliving.com. Toate produsele, marcile, numele de produse, numele "Forever Living Products"
si simbolurile FLP, precum si alte nume care pot fi adoptate de FLP, sunt marci inregistrate ale companiei Forever Living Products International.
Forever Living Products International este membru al Asociatiei de Vanzari Directe.


Site-uri prietene: FLPAloeVera.biz | MLM Online | EcoLife | Alte site-uri |