Home Aloe Vera Forever Catalog Distribuitori Afacere Contact
Telefoane: 0723443917, 0760899373
E-mail: Contact | Hartă site
 

10 motive pentru care Dr. Peter Atherton recomanda ARGI+

In decursul celor trei decenii de practică medicală, Dr. Peter Atherton s-a aplecat cu un interes crescând asupra metodelor terapeutice alternative.

Beneficiind de o bursă de doi ani la Universitatea din Oxford, Dr. Atherton a cercetat proprietățile medicale benefice ale plantei Aloe Vera.
Dupa ce experimentele sale au confirmat utilitatea plantei a inceput s-o foloseasca in propria practica medicala. Rezultatele cercetărilor și practicii proprii au fost publicate în prima sa carte, "Aloe Vera essential", ce a fost un "best seller" internațional.

Astăzi tine prelegeri în diferite colțuri ale lumii, publică articole și cărți in domeniul mediciniei alternative, dobândind o reputație internațională. A participat în numeroase cercetări clinice, rezultatele cărora au convins un numar mare de medici că merită să introducă forța tămăduitoare a naturii in practica terapeutică.

Acum, Dr. Peter Atherton ne recomandă noul produs Forever Living, denumit Forever ARGI+.

Iată motivele pentru care doctorul Atherton consideră că Forever ARGI+ este un produs valoros:

1. Elibereaza hormonii anti-îmbătrânire. Își dorește cineva să arate mai bătran decât este?
2. Influențează sensibilitatea la insulină, deci este foarte util in menținerea unui nivel normal de glucoză în sânge.
3. Extractul de vin rosu sprijină un nivel redus de colesterol in sânge.
4. Rodia si celelalte extracte de fructe din produs reprezintă o sursă bogată de antioxidanți, de care organismul are nevoie pentru a lupta împotriva efectelor dăunatoare ale radicalilor liberi.
5. Crește puterea și masa musculară în timp ce reduce cantitatea de țesut adipos. Un beneficiu binevenit pentru femei și sportivi.
6. Oxidul nitric sprijina un flux sanguin crescut și, astfel, poate îmbunătăți funcția sexuală.
7. Sprijină creșterea și regenerarea țesuturilor și a masei osoase, deci este în mod special indicat după o fractură sau vătămarea țesuturilor moi.
8. Contribuie la menținerea unui nivel sănătos al presiunii sangvine, precum și la sănătatea sistemului cardiovascular.
9. Sprijină sistemul imunitar al organismului. Oxidul nitric, derivat din L-arginină, este folosit de globulele albe din sange pentru a ataca bacteriile care ne amenință sănătatea.
10. ARGI+ este un supliment alimentar complet care sprijină starea generală de sănătate a organismului, ajutandu-l să funcționeze la parametrii optimi zi de zi.

Citiți aici detalii despre produsul Forever ARGI+...


Navigare: Articole | FLP Aloe Vera