Home Aloe Vera Forever Catalog Distribuitori Afacere Contact
Telefoane: 0723443917, 0760899373     FBO Tudorel Iorga     ID: 400-000-003-787
E-mail: Contact | Hartă site
 

 

 

 

Aloe vera inflorita
gel Aloe vera, sensibil la oxidare

ALOE VERA


Prezentare generală

Aloe Vera este o plantă înaltă de aproximativ 1 m, cu 12-15 frunze late, cărnoase, greutatea fiecărei frunze atingând 700-1500 grame

Crește îndeosebi în zonele subtropicale, dar este deja binecunoscută în multe țări pentru efectele sale terapeutice extraordinare, fiind considerată de aceea ca un veritabil medicament natural.

Planta a fost utilizată înca din antichitate, fiind renumită pentru virtuțile sale curative. Vechii egipteni o numeau chiar "planta nemuririi" iar tratatul medical antic, Papyrus Ebers, vechi de peste 3500 de ani, menționează multiple efecte vindecătoare ale plantei.

Frunzele de Aloe vera conțin componenta cea mai valoroasă a plantei, faimosul gel de aloe, foarte bogat în substanțe necesare organismului: peste 75 nutrienți, 200 componente active, 20 minerale, 18 aminoacizi și 12 vitamine.

Instabilitatea accentuată a gelului de aloe a constituit un obstacol important în calea raspândirii sale. În contact cu aerul, acesta se oxidează rapid, în decursul a două ore pierzându-și majoritatea principiilor active.

Forever Living Products deține patru brevete de stabilizare a gelului de aloe prin metode strict naturale, fără aditivi sau conservanți chimici de sinteză, ce i-au permis să obțină un gel de Aloe vera stabilizat 100%, cu termen de garanție ce a crescut de la 2 ore la patru ani!

Produsele Forever cu gel stabilizat de Aloe Vera au fost primele care au atins standardele de calitate ale Consiliului Științific Internațional pentru Aloe (IASC). Continuare...


 

 

 

plantație FLP cu Aloe vera
Aloe Vera Gel - rezultatul muncii cercetătorilor FLP
Certificare IASC Aloe

 

Citiți în continuare:

Prezentare extinsă a plantei Aloe Vera

Forever Living Products (FLP) - părintele modern al Aloe Vera

Când miza este mare apare și arbitrul: Consiliul Științific Internațional pentru Aloe

Cine are nevoie de Aloe Vera?

Glosar explicativ Aloe Vera

 
 
FOREVER BUSINESS OWNER INDEPENDENT: Tudorel Iorga | ID: (400-000-003-787) | Telefon: 0723443917 | E-mail: tudorel@flpaloevera.ro

Disclamer: Site-ul www.flpaloevera.ro este detinut de un FBO independent. Site-ul oficial Forever Living Products Romania este www.foreverliving.ro si site-ul
oficial Forever Living Products International este www.foreverliving.com. Toate produsele, marcile, numele de produse, numele "Forever Living Products"
si simbolurile FLP, precum si alte nume care pot fi adoptate de FLP, sunt marci inregistrate ale companiei Forever Living Products International.
Forever Living Products International este membru al Asociatiei de Vanzari Directe.


Site-uri prietene: FLPAloeVera.biz | MLM Online | EcoLife | Alte site-uri |