Home Aloe Vera Forever Catalog Distribuitori Afacere Contact
Telefoane: 0723443917, 0760899373     FBO Tudorel Iorga     ID: 400-000-003-787
E-mail: Contact | Hartă site
 

Rex Maughan planteaza Aloe vera
Aloe vera - plantatie Forever
Plantatie Aloe Vera
Plante Aloe Vera cultivate ecologic
Recoltare Aloe Vera

Forever Living Products (FLP)

Fondata in 1978, Forever Living Products este cel mai mare cultivator, producator si distribuitor al produselor cu Aloe vera gel stabilizat 100% din lume, asigurand peste 90% din necesarul de Aloe vera pe plan mondial, in peste 100 de tari.

Putem astazi considera ca FLP este pentru Aloe vera ceea ce Pierre de Coubertain a fost pentru Jocurile Olimpice. Forever Living Products a readus in atentia lumii un mit stravechi: Aloe vera.

In 1983, dupa revista de specialitate Inc. Magazine firma Forever Living Products ocupa locul 2 in clasamentul celor mai dinamice companii private. In 2000 FLP este considerata firma de multi-level marketing cu cei mai multi distribuitori (peste 6 milioane de membri ai marii familii Forever in intreaga lume) si firma cu dezvoltarea cea mai dinamica.

FLP detine mii de hectare de plantatii proprii pe care cultiva in exclusivitate Aloe barbadensis Miller, specia de aloe cu cel mai puternic efect terapeutic. Pentru asigurarea puritatii gelului de aloe, firma Forever nu foloseste pesticide sau alte chimicale in nici o faza a cultivarii. Frunzele sint recoltate manual, iar extragerea gelului din frunze incepe in scurt timp, preintampinandu-se astfel oxidarea lui.

Gelul de Aloe este extras prin procedee mecanice si se urmareste in acelasi timp separarea lui de lichidul galben-laptos care se gaseste imediat sub coaja (aloina) si care are un efect laxativ. Imediat ce a fost extras, gelul este imediat stabilizat pentru a pastra toate componentele nutritive si terapeutice existente in planta. Gelul de aloe astfel obtinut se imbuteliaza in flacoane de plastic speciale cu structura multistrat (3 straturi) si se sigileaza ermetic. Coaja frunzei este eliminata si folosita la fertilizarea solului.

In fiecare faza de productie calitatea este foarte riguros controlata. Gelul (Aloe Vera Gel) si nectarul de aloe (Aloe Berry Nectar) produse de Forever Living Products, au fost primele produse din lume, care au corespuns si chiar au depasit cerintele de calitate ale Consiliului Stiintific International pentru Aloe (International Aloe Science Council (IASC) este un organism international infiintat pentru a autentifica produsele care contin aloe Vera), primind dreptul de a afisa sigla Consiliului de produse. Au urmat alte certificate de calitate: certificatul Kosher al comunitatii evreiesti si Certificatul Societatii Islamice din California. Firma Forever Living Products ofera de asemenea si garantia de satisfactie a consumatorului pentru produsele sale.

In Romania, Forever Living Products si-a inceput oficial activitatea in ianuarie 1999 si de atunci se afla intr-o continua expansiune.

 

Rex Maughan - fondatorul si presedintele Forever Living ProductsSediul Aloe Vera of America
Extragerea gelului de Aloe vera
imbuteliere Aloe Vera Gel
Aloe vera Gel, linie de ambalare
Transportul gelului de Aloe Vera la Forever Living Products
Pachet de produse Forever cu Aloe Vera
Aloe Vera Gel - 4 ani garantie

Citeste mai departe despre Afacerea Forever / FLP

Certificare IASC - Gel de Aloe Vera produs de Forever Living Products
 
FOREVER BUSINESS OWNER INDEPENDENT: Tudorel Iorga | ID: (400-000-003-787) | Telefon: 0723443917 | E-mail: tudorel@flpaloevera.ro

Disclamer: Site-ul www.flpaloevera.ro este detinut de un FBO independent. Site-ul oficial Forever Living Products Romania este www.foreverliving.ro si site-ul
oficial Forever Living Products International este www.foreverliving.com. Toate produsele, marcile, numele de produse, numele "Forever Living Products"
si simbolurile FLP, precum si alte nume care pot fi adoptate de FLP, sunt marci inregistrate ale companiei Forever Living Products International.
Forever Living Products International este membru al Asociatiei de Vanzari Directe.


Site-uri prietene: FLPAloeVera.biz | MLM Online | EcoLife | Alte site-uri |