Home Aloe Vera Forever Catalog Distribuitori Afacere Contact
Telefoane: 0723443917, 0760899373
E-mail: Contact | Hartă site
 

Forever Living Products (FLP) - părintele modern al Aloei Vera

Fondata în 1978, Forever Living Products este cel mai mare cultivator, producător și distribuitor al produselor cu Aloe vera gel stabilizat 100% din lume, asigurând peste 90% din necesarul de Aloe vera pe plan mondial, în 74 de țări.
Putem astăzi considera că FLP este pentru Aloe vera ceea ce Pierre de Coubertain a fost pentru Jocurile Olimpice. FLP a readus în atenția lumii un mit străvechi: Aloe vera.
În 1983, după revista de specialitate Inc. Magazine firma Forever Living Products ocupa locul 2 în clasamentul celor mai dinamice companii private. În 2000 FLP este considerată firma de multi-level marketing cu cei mai mulți distribuitori (peste 6 milioane de membrii ai marii familii Forever în întreaga lume) și firma cu dezvoltarea cea mai dinamică.
FLP deține mii de hectare de plantații proprii pe care cultivă în exclusivitate Aloe barbadensis Miller, specia cu cel mai puternic efect terapeutic, așa cum s-a arătat anterior. Pentru asigurarea purității gelului de aloe, firma nu folosește pesticide în nici o fază a cultivării. Frunzele se recoltează manual, extragerea gelului din frunze începe în scurt timp, preîntâmpinându-se astfel oxidarea lui.
Gelul este extras prin procedee mecanice și se urmărește în același timp separarea lui de lichidul galben-lăptos care se găsește imediat sub coajă (aloina) și care are un efect laxativ. Imediat ce a fost extras, gelul este imediat stabilizat pentru a păstra toate componentele nutritive și terapeutice existente în plantă. Gelul astfel obținut se îmbuteliază în flacoane de plastic speciale cu structură multistrat (3 straturi) și se sigilează ermetic. Coaja frunzei este eliminată și folosită la fertilizarea solului.
În fiecare fază de producție calitatea este foarte riguros controlată. Gelul și nectarul de aloe produse de firma Forever Living Products, au fost primele produse din lume, care au corespuns și chiar au depășit cerințele de calitate ale Consiliului Științific Internațional pentru aloe (International aloe Science Council (IASC) este un organism internațional înființat pentru a autentifica produsele care conțin aloe Vera), primind dreptul de a afișa sigla Consiliului pe produse. Au urmat alte certificate de calitate: certificatul Kosher al comunității evreiești și Certificatul Societății Islamice din California. Firma Forever Living Products oferă de asemenea și garanția de satisfacție a consumatorului pentru produsele sale.


Navigare: Articole | FLP Aloe Vera