Home Aloe Vera Forever Catalog Distribuitori Afacere Contact
Telefoane: 0723443917, 0760899373
E-mail: Contact | Hartă site
 

Cinci lucruri importante pentru organismul uman

Pentru a face mai accesibilă înțelegerea valorii excepționale a produsellor cu Aloe vera de la Forever Living Products, am sintetizat în continuare, efectele principale ale gelului de aloe grupate în cinci direcții principale de acțiune:

Detoxifierea: aloe normalizează metabolismul și detoxifică organismul. Prin acțiunea componentelor active care ajung la nivel celular se obține o purificare deosebită prin eliminarea toxinelor stocate la toate nivelurile organismului, fapt care duce la înlăturarea uneia dintre cele mai importante cauze ale îmbolnăvirilor.

Stimularea regenerării celulare: Aloe vera stimulează regenerarea țesuturilor și apariția celor noi, sănătoase. Dr. Ivan Danhoff a demonstrat foarte clar faptul că sub influența gelului de aloe creșterea celulară este stimulată de 6-8 ori!

Penetrația: aloe, prin agenții săi activi, are așa cum am văzut anterior, capacitatea de a pătrunde, de a penetra țesuturile umane până în profunzime. Cele mai multe substanțe, inclusiv apa, penetrează numai două straturi ale pielii. Prin comparație, Aloe vera reușește să pătrundă mult mai profund și poate vehicula astfel componentele sale active sau ale substanțelor cu care este asociată, până la nivelul la care se află afecțiunea.

Stimularea sistemului imunitar: conferă eficiență în reacția naturală a organismului de a se apăra de agresiunile externe și de a se auto-vindeca. Chiar numai după câteva zile de cură cu gel de Aloe vera eficiența celulelor numite macrofage (un anumit tip de leucocite cu rol de a lupta împotriva agenților patogeni) crește de circa 10 ori asigurând eliminarea rapidă a agresiunilor externe.

Efect puternic, sinergic: antibacterian, antiviral, antifungic, sedativ, analgezic.


Navigare: Articole | FLP Aloe Vera