Home Aloe Vera Forever Catalog Distribuitori Afacere Contact
Telefoane: 0723443917, 0760899373
E-mail: Contact | Hartă site
 

De ce avem nevoie de Aloe vera?

Am fost educați să acordăm o mare atenție igienei, curățeniei, condițiilor propice de muncă și viață.
Toate acestea le-am deprins de la părinți, de la profesori, de la medicii care ne-au tratat, în conformitate cu nivelul cultural și de civilizație pe care ei înșiși l-au avut.

Este adevărat că există țări occidentale în care controlul regulat al bunei funcționări a organismului este o datorie civică ce se respectă cu strictețe.
În Japonia, de exemplu, asigurările sociale prevăd prin contract cu fiecare persoană obligativitatea unui control complet la fiecare 6 luni!

Este, de asemenea, adevărat că România nu se situează printre țările cu bună reputație în ceea ce privește nivelul de sănătate, sau calitatea serviciilor medicale.

Acesta este unul dintre motivele pentru care avem nevoie de Aloe Vera.
Investitia în propria sănătate și, de ce nu, frumusețe, este o datorie morală a fiecăruia dintre noi, iar mai devreme sau mai târziu tot o vom face, dar, așa cum spune un proverb popular "Boala este mult mai scumpă decât sănătatea", dar aceasta nu înseamnă nici pe departe că sănătatea este "gratis".
Cu atenție și încredere, asumarea responsabilității de a ne menține sau recâștiga sănătatea, este primul pas.

Al doilea pas este să ascultăm, din nou, înțelepciunea ancestrală care spune: "A preveni este mult mai ușor decât a vindeca". Ce reprezintă aceasta? O orientare benefică: nu așteptați să fiți bolnavi pentru a vă pune problema "ce trebuie să fac pentru a fi sănătos?!..."

Am ajuns astfel la cel de-al doilea motiv - cel mai important, pe care îl voi detalia mai jos, pentru care fiecare dintre noi are nevoie de Aloe Vera.

In vremurile tulburi pe care le trăim, suntem literalmente bombardați cu nenumărați factori de stress ce ne afectează fizic, chimic sau emoțional sănătatea. Tocmai de aceea, acum mai mult ca altădată, este necesar să întreținem igiena organelor noastre interne, prin cure de dezintoxicare și regenerare naturală, tot așa cum ne menținem o atentă igina corporală exterioară. Consumul susținut sau periodic de gel de Aloe vera și suplimente nutriționale ne permite să fim mereu în formă și ne ajută în acest efort inteligent de nutriție, detoxifiere, purificare.

Dintre factorii de stress ai lumii contemporane putem menționa, în special:

Alimentatia incompletă și incorectă ce ne intoxică și supra-solicita organele interne atât prin substanțele toxice conținute (pesticide, aditivi alimentari (E-uri), amelioratori de gust, conservanți și coloranți chimici etc.), cât și prin lipsa unor nutrienți esențiali (carențe nutritive, datorate alimentației de tip fast-food sau supermarket).
Vorbim astfel de o auto-intoxicare și o auto-carentare datorate alimentației și obiceiurilor alimentare greșite.

Apa de băut în multe situații nu se ridică la standardele de calitate acceptate ca normale și reprezintă o sursă de acumulare de toxine în organism.

Radiatiile solare la care suntem permanent expuși reprezintă factori de risc în apariția sau agravarea unor afecțiuni interne sau ale pielii.
La acestea se adăugă, în ultima vreme mai ales, radiațiile nucleare rezultate ca urmare a unor accidente sau războaie. Efectul dezastruos al acestora în apariția unor adevărate catastrofe la nivelul sănătății este încă neevaluat complet.

Aerul poluat al marilor orașe în care suntem obligați să ne petrecem mai mult de 90% din timp are efectul unei auto-otraviri lente. Datorită substanțelor toxice
introduse în organism prin fiecare respirație a aerului poluat, în organele noastre se acumulează alte toxine, cu consecințe groaznice asupra sănătății.

Poluarea sonoră, deși nebăgată în seamă, reprezintă o sursă permanentă de stres și, în consecință, predispune la modificări în structura organismului. Cercetările demonstrează că populația care locuiește în apropiere de surse mari de zgomot (cum ar fi aeroporturi) este predispusă la o serie întreaga de afecțiuni, mergând până la boli foarte grave: cancer, nevroze, îmbătrânire prematură, etc.

Problemele emoționale (grijile permanente, nesiguranța zilei de mâine, slaba calitate a vieții, insatisfacția profesională, eșecurile vieții personale) sunt și ele factori de stres care, în timp, slăbesc rezistența organismului, scad eficiența sistemului imunitar, determinând apariția sau agravarea unor afecțiuni (ulcer gastric, migrene, apatie, tulburări hormonale, etc.)

Aumite vicii între care menționăm ca foarte grave: tutunul, consumul excesiv de cafea, alcool, zahăr, alimentația preponderent bazată pe carne și derivatele acesteia, prepararea excesivă a alimentelor (prăjeli, fierberi îndelungate, congelare, etc.) reprezintă o altă cauză importantă a acumulării toxinelor în organism.

Organizatia Mondială a Sănătății (OMS) a făcut publică o statistică ce arată că din totalul bolilor de care suferă populația lumii la ora actuală mai mult de 60% se datorează acumulării masive de toxine în organism, acumulare care conduce la modificări structurale și ireversibile cu consecințe foarte grave.

Forever Life Style sau Stilul de viața propus de FLP oferă soluția completă pentru a preveni și trata tulburările provocate de acumularea masivă de toxine în organism, precum și alte tipuri de afecțiuni. Toate produsele Forever Living Products au avizul Ministerului Sănătății din România.

Forever Living Products are o soluție mult mai bună și mai ușor de aplicat decât o reformă socială: o revoluție personală. Consumul de Aloe vera ne ajută să ne dezintoxicăm și regenerăm, ca să
putem rezista factorilor de stress ai vieții contemporane. Organele
noastre interne sunt supra-solicitate datorită substanțelor toxice
introduse în organism prin E-uri și poluare

Revalorizati fiecare grijă și atenția pe care o acordați propriei sănătăți și, cu fiecare în parte, se poate produce minunea de a ajunge străbunici tineri și plini de putere! Produsele FLP, în special cele cu
Aloe Vera, dar și suplimentele nutriționale și produsele apicole vin în mod excepțional în întâmpinarea acestui nou mod de gândire, punându-vă la dispoziție tot ceea ce aveți nevoie pentru a reuși.

Investiti încă de acum în sănătate (cea mai mare nevoie sau avere, după caz), și rezultatele nu vor întârzia să apăra.

Nu ezitați, convingeți-vă singuri!


Navigare: Articole | FLP Aloe Vera