Home Aloe Vera Forever Catalog Distribuitori Afacere Contact
Telefoane: 0723443917, 0760899373
E-mail: Contact | Hartă site
 

Forever Freedom - un produs esențial pentru articulații

Forever Freedom este un produs cu Aloe vera, esențial pentru articulații, ce conține compuși naturali de glucozamină și condroitină. Putem afirma că dintre produsele Forever ce sunt benefice pentru articulații, cel mai important este Forever Freedom.

Forever Freedom este o băutură pe bază de gel de Aloe vera cu sulfat de glucozamină și sulfat de condroitină, două substanțe de origine naturală, cu rol în menținerea mobilității și bunei funcționări a articulațiilor.
În plus, Forever Freedom conține vitamina C și MSM (Metil-Sulfonil-Metan), o sursă primară de sulf biodisponibil de care organismul are nevoie pentru menținerea integrității țesuturilor conjunctive și bună funcționare a articulațiilor.

Odată cu îmbătrânirea organismului, capacitatea sa de a produce substanțele necesare unor cartilagii sănătoase, ceea ce duce la uzura articulațiilor.
Glucozamina și condroitina din componența produsului revoluționar Forever Freedom contribuie la păstrarea structurii și gradului de hidratare a cartilajelor, ce acționează ca un "tampon față de șocuri". De asemenea, ajută la păstrarea vâscozității adecvate a lichidului lubrifiant din articulații, ceea ce permite glisarea liberă a unei suprafețe deasupra alteia.
In combinație cu vitamina C și MSM, sulfatul de glucozamină și sulfatul de condroitină constituie prima linie de apărare față de deteriorarea articulațiilor.

Cum ne ajută Forever Freedom să avem articulații sănătoase:

- 120 ml de Forever Freedom asigură cantitățile uzuale recomandate pentru sulfatul de glucozamină (1500 mg), sulfatul de condroitină (1200 mg), plus 750 mg MSM și 250 mg vitamina C.
- ajută la păstrarea vâscozității adecvate a lichidului lubrifiant din articulații, ceea ce permite glisarea liberă a unei suprafețe deasupra alteia.
- aduce în organism exact substanțele de care acesta are nevoie pentru refacerea articulațiilor. Pe măsură ce organismul îmbătrânește, capacitatea de a produce substanțele necesare unui cartilaj sănătos scade, ceea ce duce la uzura articulațiilor.
- în combinație, sulfatul de glucozamină și sulfatul de condroitină, vitamina C și MSM-ul constituie prima linie de apărare împotriva deteriorării articulațiilor.
- la fel ca și în cazul altor produse FLP cu Aloe vera, toate aceste substanțe nutritive provin din surse naturale, fiind complet lipsite de toxicitate.


Navigare: Articole | FLP Aloe Vera