Home Aloe Vera Forever Catalog Distribuitori Afacere Contact
Telefoane: 0723443917, 0760899373
E-mail: Contact | Hartă site
 

A ști înseamnă a putea și a putea înseamnă a prevede

Am fost educați să acordăm o mare atenție igienei, curățeniei, condițiilor propice de muncă și viață.
Toate acestea le-am deprins de la părinți, de la profesori, de la medicii care ne-au tratat, în conformitate cu nivelul cultural și de civilizație pe care ei înșiși l-au avut.

Este necesar să învățăm acum să acordăm o atenție asemănătoare și propriei sănătăți, să avem în permanență grijă de igiena noastră interioară.

Este adevărat că există țări occidentale în care controlul regulat al bunei funcționări a organismului este o datorie civică ce se respectă cu strictețe.

În Japonia, de exemplu, asigurările sociale prevăd prin contract cu fiecare persoană obligativitatea unui control complet la fiecare 6 luni!

Este, de asemenea, adevărat că România nu se situează printre țările cu bună reputație în ceea ce privește nivelul de sănătate, sau calitatea serviciilor medicale.

Investitia în propria sănătate și, de ce nu, frumusețe, este o datorie morală a fiecăruia dintre noi, iar mai devreme sau mai târziu tot o vom face, dar, așa cum spune un proverb popular „Boala este mult mai scumpă decât sănătatea”, dar aceasta nu înseamnă nici pe departe că sănătatea este „gratis”.

Cu atenție și încredere, asumarea responsabilității de a ne menține sau recâștiga sănătatea, este primul pas.

Al doilea este să ascultăm, din nou, înțelepciunea ancestrală care spune: „A preveni este mult mai ușor decât a trata”. Ce reprezintă aceasta? O orientare benefică: nu așteptați să fiți bolnavi pentru a vă pune problema „ce trebuie să fac pentru a fi sănătos?!...“

Investiti încă de acum în sănătate (despre care se spune chiar și în lumea materialistă în care trăim că este cea mai mare bogăție), și rezultatele nu vor întârzia să apăra.

Forever Living Products are o soluție mult mai bună și mai ușor de aplicat decât o reformă socială: o revoluție personală, o igienă adevărată, atât interioară cât și exterioară.

Revalorizati fiecare grija și atenția pe care o acordați propriei sănătăți și, cu fiecare în parte, se poate produce minunea de a ajunge străbunici tineri și plini de putere!
Produsele FLP cu Aloe vera vin în mod excepțional în întâmpinarea acestui nou mod de gândire, punându-vă la dispoziție tot ceea ce aveți nevoie pentru a reuși.

Nu ezitați, convingeți-vă singuri!


Navigare: Articole | FLP Aloe Vera