Home Aloe Vera Forever Catalog Distribuitori Afacere Contact
Telefoane: 0723443917, 0760899373
E-mail: Contact | Hartă site
 

Aloe vera și afecțiunile stomatologice

Dupa cum am arătat anterior, Aloe vera întărește sistemul imunitar și că, prin componentele sale, ajută la combaterea parodontopatiilor, ceea ce reprezintă un aspect remarcabil de o importanță cu totul excepțională.

Un studiu extrem de vast efectuat de către medici stomatologi de renume, de-a lungul a 14 ani pe 6000 de pacienți, a dus la următoarele concluzii: Aloe vera are un efect de vindecare remarcabil în ceea ce privește afecțiunile mucoasei bucale, reducerea edemului și calmarea durerii.

Există mai multe utilizări importante ale gelului plantei de aloe în practica dentară:
- Aplicarea directă pe locul inciziei.
- Aplicarea pe țesutul gingiilor care au fost traumatizate sau zgâriate prin utilizarea necorespunzătoare a periuței, în urma extracțiilor dentare, a mâncării, etc.
- Calmarea rapidă a arsurilor din zona gurii.

În cazul extracțiilor dentare se constată vindecarea rapidă a țesutului, fără inflamații.
Dr. Ronald King și dr. Thomas Caroll au efectuat mai multe studii despre utilizarea pastei de dinți “Forever Bright Sparkling Aloe vera Toothgel”, și au ajuns la concluzia că aceasta conține componente care acționează ca niște detergenți asupra dinților.

Pasta, ce conține gel de Aloe vera și clorofilă, este utilă în prevenirea gingivitelor, în controlul asupra plăcii dentare (eliminarea tartrului) și în stimularea creșterii unui țesut gingival nou, odată cu reducerea pericolului de contaminare bacteriană.

Utilizarea pastei cu aloe face ca în 10-14 zile să dispară sângerările la pacienții suferinzi de gingivită.

În gură “Forever Bright Sparkling Aloe vera Toothgel” are de asemenea un rol protector, întărește gingiile, nu atacă smalțul dentar, împiedica formarea tartrului și albește dinții.


Navigare: Articole | FLP Aloe Vera