Home Aloe Vera Forever Catalog Distribuitori Afacere Contact
Telefoane: 0723443917, 0760899373
E-mail: Contact | Hartă site
 

Problemele lumii contemporane - realități jenante dar adevarate

Desi cu toții acordăm o mare atenție iginei corporale exterioare, adeseori nu facem la fel și cu organele noastre interne, ce au nevoie de curățenie și întreținere continuă, în lupta cu provocările stilului haotic de viață al lumii moderne.

Printr-o alimentație incorectă organele noastre interne sunt supra-solicitate datorită substanțelor toxice introduse zi de zi în organism pe multiple căi.
Vorbim astfel de o auto-intoxicare datorată alimentației și obiceiurilor alimentare greșite.

Apa de băut în multe situații nu se ridică la standardele de calitate acceptate ca normale și reprezintă o sursă de acumulare de toxine în organism.
La aceste două surse principale de energie: alimentele și apa se adăugă, în majoritatea situațiilor, aditivi alimentari (amelioratori de gust, coloranți și conservanți chimici) al căror efect cancerigen și toxic a fost de atâtea ori demonstrat!

Radiatiile solare la care suntem permanent expuși reprezintă factori de risc în apariția sau agravarea unor afecțiuni interne sau ale pielii. La acestea se adăugă, în ultima vreme mai ales, radiațiile nucleare rezultate ca urmare a unor accidente. Efectul dezastruos al acestora în apariția unor adevarate catastrofe la nivelul sănătății este încă neevaluat complet.

Aerul poluat al marilor orașe în care suntem obligați să ne petrecem mai mult de 90% din timp are efectul unei auto-otraviri lente cu consecințe groaznice asupra funcționării organismului uman.

Poluarea sonoră, deși nebăgată în seamă, reprezintă o sursă permanentă de stres și, în consecință, predispune la modificări în structura organismului. Cercetările demonstrează că populația care locuiește în apropiere de surse mari de zgomot (cum ar fi aeroporturi) este predispusă la o serie întreaga de afecțiuni, mergând până la boli foarte grave: cancer, nevroze, îmbătrânire prematură, etc.

Nu în ultimul rând la nivel mental: grijile permanente, nesiguranța zilei de mâine, slaba calitate a vieții, insatisfacția profesională, eșecurile vieții personale sunt factori de stres care, în timp, slăbesc rezistența organismului, scad eficiența sistemului imunitar, determinând apariția sau agravarea unor afecțiuni (ulcer gastric, migrene, apatie, tulburări hormonale, etc.)

Pe lângă toate aceste cauze externe la care suntem expuși, uneori fără voia noastră, anumite vicii între care menționăm că foarte grave: tutunul, consumul excesiv de cafea, alcool, zahăr, alimentația preponderent bazată pe carne și derivatele acesteia, excesiva preparare a alimentelor (prăjeli, fierberi îndelungate, congelarea, etc.) reprezintă o cauză importantă a acumulării toxinelor în organism, până la depășirea completă a capacității normale de evacuare a acestora.

Organizatia Mondială a Sănătății OMS (organismul mondial care supraveghează starea sănătății ppopulatiei la nivelul întregii planete) a făcut publică o statistică ce arată că din totalul bolilor de care suferă populația lumii la ora actuală mai mult de 60% se datorează acumulării masive de toxine în organism, acumulare care conduce la modificări structurale și ireversibile cu consecințe foarte grave.

Forever Life Style sau Stilul de viață propus de Forever Living Products (FLP) oferă soluția completă (Băuturi cu Aloe Vera, Suplșimente nutritive, informații nutriționale etc.) pentru a preveni și trata tulburările provocate de acumularea masivă de toxine în organism, precum și alte tipuri de afecțiuni.


Navigare: Articole | FLP Aloe Vera