Home Aloe Vera Forever Catalog Distribuitori Afacere Contact
Telefoane: 0723443917, 0760899373
E-mail: Contact | Hartă site
 

Aloe Vera - o minune confirmată stiintific

Obiectivele cercetărilor legate de Aloe vera, efectuate în diferite instituții și universități sunt:
- determinarea tuturor componentelor active din Aloe vera și clasificarea lor în grupuri chimice,
- determinarea mecanismului de acțiune a diferitelor componente,
- determinarea răspunsului imunitar la utilizarea internă sau externă a aloei,
- colectarea informațiilor despre efectele Aloei vera în metabolism,
- efectul antiviral al Aloei vera,
- afectiunile care pot fi ameliorate sau chiar vindecate folosind Aloe vera.

În ultimii ani foarte mulți medici, stomatologi și nutriționiști au luat parte și au sprijinit cercetarea, investigațiile fiind inițiate de compania Forever Living Products. Ca rezultat au fost realizate numeroase descoperiri de referință în ceea ce mulți cercetători au numit "miracolul Aloe vera".

Vă prezentăm în continuare numai câteva dintre aceste descoperiri:

Timp de mai mulți ani, dr. John Heggers de la Universitatea Texas a efectuat cercetări asupra efectelor produselor cu aloe în arsuri de diferite etiologii.
El a demonstrat că gelul de Aloe vera are efect analgezic stimulează regenerarea celulară.

Jeffrey Bland, PhD, biochimist în domeniul nutriției, a studiat efectul Aloei vera luată pe cale orală asupra tractului digestiv la oameni sănătoși.
A evaluat efectul pe care Aloe vera îl are asupra pH-ului gastric, greutății specifice a materiilor fecale, raportul digestie- absorbție al proteinelor, precum și asupra microbiologiei materiilor fecale.
Rezultatele au demonstrat efectul favorabil asupra mai multor parametrii după consumul de gel de Aloe vera.

În prezent Timothy Moore, DDS, de la Universitatea Oklahoma utilizează cu succes Aloe vera în tratamentul bolilor periodontale. Tratamentul elaborat de dr. Moore s-a aplicat timp de 5 ani la 4000 de bolnavi cu succese remarcabile.

Arnold Fox, MD din Beverly Hills, cardiolog și nutriționist, a conceput împreuna cu FLP un program nutrițional extrem de eficace.
Rezultatele obținute demonstrează eficacitatea acestui program, el fiind unul dintre cele mai bune din cele existente până în prezent.

Frank S. Burns, de la Veterans Outreach Center din Spokane, Washington, a studiat efectul de detoxifiere în tratamentul narcomanilor.
De asemenea a descris efectul benefic în tratamentul de dezalcoolizare.

La Facultatea de Științe Medicale din South Carolina, dr. Huang Van Duc cercetător de renume mondial, aduce argumente puternice în tratarea bolnavilor cu diabet zaharat, astm bronșic, subnutriție, hipertensiune arterială, hepatită cronică, artrite cronice reumatoide.

Dr. H. Baker, de la Facultatea de Medicină New Jersey a demonstrat un fapt extraordinar: prezența vitaminei B12 și a determinat conținutul acesteia în plantă și gel!

În ultimii 7 ani Forever Living Products a efectuat în laboratoarele proprii cercetări asupra profilului multifuncțional al gelului de Aloe vera. La Carrington Laboratories s-au efectuat cercetări asupra unei polizaharide din Aloe vera care stimulează sistemul imunitar. IASC a făcut contract cu Universitatea Texas pentru cercetarea conținutului de polizaharide, aloina, magneziu, calciu, asupra pH-ului gelului de aloe.

În documentarea vindecării unor afecțiuni, un rol de pionierat l-au avut: Roland White MD, Stuart Wallace DDS, R.R. Russel MD, Kendall H. Moore MD, J.J. Jerome MD, J.M. Hanchey DVM, Dr.L.G. Gilbert, Dr.Rth Simms, Eugene Zimmermann DDS, Baylor University - secția stomatologică.

Cei enumerați au contribuit la demonstrarea efectului terapeutic al plantei aloe prin documentarea vindecării bolnavilor tratați cu această plantă.


Navigare: Articole | FLP Aloe Vera