Home Aloe Vera Forever Catalog Distribuitori Afacere Contact
Telefoane: 0723443917, 0760899373
E-mail: Contact | Hartă site
 

De la numai 2 ore la... patru ani!

Gelul din interiorul frunzei este componenta cea mai activă și mai eficientă din punct de vedere medical a plantei, dar, în ciuda efectelor sale atât de spectaculoase, acest dar al naturii nu putea fi folosit decât de către cei care aveau acces la aloe în stare proaspătă, pentru că nu se cunoștea un procedeu eficient de conservare pentru o perioadă mare de timp.
În urmă a numeroase cercetări în mari institute ale lumii s-a constatat că stoparea procesului oxidării (și în consecință păstrarea tuturor principiilor active din plantă) se poate face prin adăugarea unor antioxidanți naturali, cum ar fi vitaminele naturale A, C și E. Gelul este astfel stabilizat și rezistă o perioadă lungă de timp după recoltarea frunzei, păstrându-și intacte toate calitățile terapeutice.
Întelegându-se importanța terapeutică a gelului de aloe, oamenii de știință din secolul nostru au urmărit în ultimele decenii realizarea stabilizării gelului de Aloe vera, astfel ca el să poată fi folosit pe scară largă de cât mai mulți oameni.
Cercetarile în vederea obținerii metodei de stabilizare a gelului au fost încununate de succes la sfârșitul anilor 1940 - începutul anilor 1950 și, în consecință, acesta a devenit din acel moment un bun de larg consum.
Pâna în 1968 au fost brevetate mai multe metode de stabilizare. Firma Aloe Vera of America a realizat două brevete privind stabilizarea gelului de aloe numai prin metode strict naturale, fără aditivi sau conservanți chimici de sinteză. Această firma a fost încorporata de Forever Living Products, care a mai brevetat ulterior alte două metode de stabilizare. Aceste metode stau la baza obținerii unui gel purificat și stabilizat 100%, cu termen de garanție care a crescut de la 2 ore la patru ani!


Navigare: Articole | FLP Aloe Vera