Home Aloe Vera Forever Catalog Distribuitori Afacere Contact
Telefoane: 0723443917, 0760899373
E-mail: Contact | Hartă site
 

Forever Multi-Maca, un produs de excepție

Secolul XX a fost secolul vitezei, secolul în care trăim este al supervitezei. De fapt multe dintre experiențele pe care le avem sunt în aceste timpuri la superlativ, în egală măsură cele bune și cele mai puțin bune.

Cand viața noastră se transformă într-o alergătură contra cronometru apare stresul, iar odată cu el oboseala. De la oboseală la ...somn nu e decât o lungime de braț și când pentru a dormi întoarcem spatele omului pe care ni l-am ales ca suflet pereche atunci e... într-adevăr problematic.

Cum facem să ne păstrăm sau să ne recăpătăm energia pentru cuplul nostru, atenția și atracția pentru persoană iubită, cum ne menținem și ne sporim pofta de viață?
FOREVER LIVING PRODUCTS are o nouă surpriză pentru noi, un nou produs de excepție, de ocalitate excepțională, cu proprietăți deosebite.
Acest produs se numește Forever Multi-Maca și îl puteți găsi deja în toate depozitele FLP din România. Forever Multi-Maca conține ingrediente valoroase cu efect de restabilire și imbunătățire a funcției sexuale.

Ingredientele Forever Multi-Maca:

Maca (Lepidium meyenii)

Maca este o plantă ce aparține fam. Brassicaceae. Supranumită „ginsengul peruvian”, chiar dacă nu are nici o legătură cu ginsengul, se folosește, la fel ca acesta, pentru creșterea vitalității, a energiei, a rezistenței, pentru sporirea dorinței sexuale, a libidoului și creșterea performanței sexuale.

Originara din Peru, specia era ținută la mare cinste de incași. Legenda spune că în vremurile de glorie ale imperiului Inca, războinicii consumau rădăcină de maca înainte de a pleca la luptă, pentru a deveni puternici. După ce cucereau însă o cetate, soldaților le era interzis să mai consume maca, pentru ca femeile din teritoriile cucerite să fie protejate de impulsurile lor sexuale ce ar fi putut deveni excesive. Încă de acum 500 ani, reputația acestei plante care favorizează creșterea forței, a libidoului și a fertilității era așadar recunoscută în Peru.

In prezent maca se bucură de o popularitate în continuă creștere, un număr mare de oameni de știință îndreptându-și atenția asupra proprietăților caracteristice rădăcinii plantei.

In anul 1998 un medic japonez a arătat că radacina conține proteine, carbohidrați și acizi grași. Mai târziu un alt grup de cercetători a pus în evidență două clase de compuși inediți, macamidele și macaenele, despre care se presupunea că ar fi răspunzători de proprietățile plantei legate de creșterea funcției sexuale. Pentru a verifica această idee, cercetătorii au efectuat o serie de experiențe ale căror rezultate au fost publicate în numeroase reviste de specialitate, printre care și în revista medicală Urology. Rozătoarele hrănite cu extractul de maca (concentrat de macamide și macaene) au demonstrat o mare creștere a energiei și a rezistenței. În plus ele au prezentat și o accentuată creștere a activității sexuale în comparație cu animalele care nu au consumat maca.

Experientele efectuate pe persoane au arătat că bărbații și femeile cu un libidou scăzut au simțit o creștere a dorinței sexuale în urma consumării plantei, iar bărbații cu probleme de erecție au observat o îmbunătățire a funcției lor erectile. Maca contribuie totodată și la stimularea spermatogenezei (crește numărul de spermatozoizi) și a ovulației.

Cercetari recente demonstrează efectul benefic al speciei asupra glandelor suprarenale, producând astfel un plus de energie și vitalitate. Maca este utilă persoanelor care au nevoie, prin natura profesiei lor, de un plus de energie.

Intareste sistemul imunitar și armonizează funcțiile generale ale organismului.

Medicii consideră deci maca un mijloc de normalizare a hormonilor steroizi precum testosteronul, progesteronul și estrogenul. De aceea, maca are posibilitatea de a intarzia schimbările hormonale cauzatoare de îmbătrânire.

• Este util în reducerea simptomelor premenstruale cum ar fi balonarea, crampele și instabilitatea emoțională.

• Ajută sistemul endocrin și favorizează producerea hormonilor necesari de către ovare și alte glande endocrine (suprarenalele, tiroida, pancreasul), contribuind la obținerea unui echilibru funcțional al organismului.

• Asupra bărbaților acționează în sensul restabilirii funcției sexuale, prin creșterea libidoului, îmbunătățirea funcției erectile și a spermatogenezei.

• Este utilizată din ce în ce mai mult și de către sportivii de performanță pentru sporirea energiei, a rezistenței și a performanței sportive, ca o alternativă sănătoasă și sigură la substanțele anabolizante.

Tribulus terrestris, colții-babei

Colții-babei face parte din familia Zygophyllaceae. Este o specie originară din Australia, care crește în mai multe zone tropicale și temperate din lume. Diferite culturi folosesc fructul acesteia în tratarea mai multor afecțiuni. De exemplu grecii îl foloseau ca diuretic și tonic. Indienii îl foloseau ca diuretic, antiseptic și antiinflamator. Chinezii îl recomandau pentru o mare varietate de boli hepatice, renale și cardiovasculare. Bulgarii întrebuințau colții-babei pentru îmbunătățirea funcției sexuale și tratarea infertilității. Planta a fost folosită recent și de atleții și de campionii care se antrenează pentru probele de forță.

Specia conține polizaharide, saponine, steroli, flavonoide, acizi grași, taninuri și săruri de potasiu.

Este utilizată:

• datorită proprietăților antiinflamatoare, diuretice, afrodiziace, antilitice;

• datorită proprietăților tonice.

De obicei este recomandată în caz de urolitiază, micțiune dureroasă, incontinență; gonoree; în vertij și neurastenie.

Deci Tribulus terrestris este o plantă folosită pentru creșterea impulsului sexual la bărbați și femei, deci afrodiziacă, pentru a reduce impotență și a îmbunătăți spermatogeneza.

Tribulus terrestris intensifică producția de testosteron. Studiile au arătat că acționează foarte bine în combinație cu DHEA și androstenedionul. Planta mărește însă producția de testosteron într-un mod diferit față de DHEA și androstenedion. În loc de a fi un precursor al testosteronului, ea determină producția de hormon luteinizant (LH), alt hormon responsabil de impulsul sexual. Atunci când cantitatea de LH crește, crește și cantitatea de testosteron.

Tribulus terrestris este așadar o plantă folosită frecvent pentru creșterea impulsului sexual la bărbați și femei. În plus oricine dorește să-și mărească masa musculară (culturiști, atleți) poate să consume Tribulus terrestris în combinație cu DHEA și androstenedion.

Muira puama (Ptychopetalum olacoides)

Cunoscut sub denumirea de lemnul potenței, Muira puama face parte din familia Olacaceae și este un arbust originar din Brazilia. Triburile băștinașe din bazinul Amazoanelor din Brazilia și al fluviului Orinoco din Venezuela folosesc scoarța acestuia atât ca afrodiziac și tonic sexual cât și pentru tratarea epuizării nervoase și a depresiei. Indienii sud-americani îl consideră un tonic al sistemului nervos, prevenind sau tratând nevralgiile și tulburările sistemului nervos. Specia este utilizată în mod tradițional în tratarea indigestiei și a altor tulburări gastro-intestinale. Femeile o folosesc pentru ameliorarea durerilor menstruale și a stărilor neplăcute din cadrul menopauzei. Se știe că triburile amazoniene folosesc Muira puama pentru a trata reumatismul, dizenteria, paralizia și boala beri-beri.

Studiile fitochimice au pus în evidență existența în plantă a următoarelor componente: alcaloizi, acizi grași, taninuri, uleiuri volatile și rășini. Totodată s-a mai demonstrat existența în scoarța a lupeolului, un derivat alcoolic cu proprietăți antiinflamatoare, analgezice și antiseptice.

In anul 1990 s-au prezentat rezultatele unor cercetări efectuate la Paris pe 262 persoane cu probleme de erecție și lipsa dorinței sexuale. Cercetătorii au descoperit că mai mult de jumătate dintre subiecții tratați timp de două săptămâni cu extract de Muira puama au constatat schimbări benefice în viața lor sexuală. În prezent utilizarea speciei se îndreaptă cu precădere în sensul creșterii libidoului. Poate fi un ajutor deosebit pentru bărbații car suferă de impotență sau de disfuncție erectilă. Totodată poate fi util în tratarea stresului și anxietății, a epuizării și a depresiei ușoare.

Catuaba (Erythroxylum catuaba)

Catuaba este o plantă originară din partea sudică a Amazoanelor și NE Braziliei, ce face parte din familia Erythroxylaceae. Indienii Tupi din Brazilia au fost cei dintâi care i-au descoperit calitățile, fiind considerată un excelent fortifiant al sistemului nervos și stimulator al libidoului. În Brazilia se spune „Dacă un bărbat devine tată până la vârsta de 60 de ani, e meritul lui. Dacă devine tată după vârsta de 60 de ani, e meritul Catuabei”.

Este folosită ca afrodiziac. S-a dovedit a fi eficace în tratarea impotenței și a lipsei dorinței sexuale. De asemenea întărește organismul oamenilor cu stare generală de oboseală și îi ajută pe cei care au tulburări de memorie.

Arginina este un aminoacid necesar pentru funcționarea normală a glandei pituitare, pentru sinteza și secreția hormonului de creștere de către glanda pituitară. Mărește numărul de spermatozoizi și poate ajuta la tratarea infertilității masculine. Ajută la răspunsul imun și la vindecarea rănilor. Ajută la metabolizarea grăsimii depozitate în organism și tonifică țesutul muscular. Îmbunătățește tonusul fizic și mental.

Saw palmetto (Serenoa repens)

Saw palmetto sau palmierul-ferastrau sau palmierul pitic face parte din familia Arecaceae. Este originar din America de Nord, și fructul său a fost folosit de către indienii americani în tratarea tulburărilor aparatului genito-urinar și ca tonic pentru întărirea organismului prin nutriție. Era administrat bărbaților pentru a stimula funcționarea testiculelor și a ameliora iritațiile mucoaselor, în special a celor ale aparatului genito-urinar și a prostatei. Era administrat femeilor pentru a trata tulburări ale glandei mamare (se credea că utilizarea sa pe termen lung ducea la mărirea sânilor). Mulți botaniști îl consideră un afrodiziac.

Mai multe studii farmacologice s-au axat asupra utilizării extractului din frunzele de palmier-fierastrau în tratarea tulburărilor comune ale prostatei – hiperplazia benignă a prostatei (BPH). Aproximativ 50-60% dintre bărbații cu vârste cuprinse între 40-59 ani prezintă BPH. Această afecțiune este caracterizată de creșterea frecvenței micțiunilor, trezirea în timpul nopții pentru golirea vezicii și reducerea forței și calibrului urinării. Se crede că această afecțiune are drept cauză acumularea testosteronului în prostată. Odată ajuns în prostată, testosteronul este transformat într-un hormon mai puternic, dihidrotestosteronul (DHT). Acest compus stimulează multiplicarea excesivă a celulelor, ceea ce duce la mărirea prostatei.

Principala acțiune a extractului de palmier-fierastrau în traterea BPH este inhibarea conversiei intraprostatice a testosteronului în DHT și a inhibării transportului și legăturilor intracelulare ale DHT.

In prezent, aplicația clinică principală a fructelor de palmier-fierastrau este tratarea BPH. Având în vedere farmacologia sa, extractul poate fi util și în afecțiunile legate de excesul de androgeni la femei, precum hirsutismul și boala polichistica ovariană.

Prunus africana, (Pygeum africanum)

Este un arbore din fam. Rosaceae, originar din Africa, mult utilizat datorită conținutului scoarței în triterpene, acizi grași și esteri ai acidului ferulic. Aceste trei componente păr să acționeze diferit, însă complementar, având efecte în tratarea hiperplaziei benigne a prostatei. Numeroase studii clinice efectuate pe mai mult de 600 de pacienți au demonstrat că Pygeum reduce în mod efectiv simptomele și semnele clinice ale BPH, mai ales în stadiile timpurii.

Utilizarile principale ale speciei sunt: hiperplazia benignă a prostatei, prostatita, infertilitatea masculină, impotență.

Coenzima Q10 (ubichinona)

Coenzima Q10 este o substanță prezentă în toate celulele organismului și este indispensabilă desfășurării normale a proceselor biologice, biochimice și pentru bună funcționare a organismului. Carența sa generează dereglări în procesele de oxido-reducere la nivelul celulelor, cauzând diferite tulburări în funcționarea organismului. Astfel apar semne de insuficiență cardiacă, hipertensiune și alte boli.

Un grup de medici de la Universitatea din Texas a descoperit că nivelul CoQ-10 al pacienților cu afecțiuni coronariene a fost cu aprox. 25% mai mic în comparație cu un grup de control din populație fără afecțiuni cardiace diagnosticate. Dr. Folkers de la Universitatea amintită a descoperit că țesutul inimii prezenta deficiențe de CoQ-10 în aproape 75% din cazurile de victime ale bolilor cardiovasculare. În urma multiplelor studii au ajuns la concluzia că administrarea CoQ-10 a adus ameliorări considerabile, prin efectul ei benefic asupra tuturor formelor de cardiomiopatie.

Hipertensiunea arterială (cunoscută „ucigașul tăcut”, datorită faptului că victimele sale adesea nu prezintă simptome), ucide anual circa 60.000 de persoane în Statele Unite și este direct implicată în mai mult de 250.000 decese (în SUA) cauzate de atac cerebral și boli cardiovasculare. Hipertensiunea arterială contribuie la apariția unor afecțiuni precum arterioscleroza și ateroscleroza, ambele fiind cauze majore de atac de cord. Contribuind la scăderea tensiunii arteriale, CoQ-10 poate reduce în mod semnificativ riscul atacurilor de cord și al bolilor cardiovasculare.

Se pare că acest valoros component, care este și un puternic antioxidant, nu este deosebit de util numai pentru tratarea bolilor de inimă și a hipertensiunii ci poate fi utilizat și pentru a proteja inima de deteriorări ulterioare, pentru a îmbunătăți efectele operațiilor pe cord. Poate funcționa chiar ca un mijloc de prevenție. Un grup de medici stomatologi au arătat în urma experiențelor efectuate că „țesuturile periodontale au deficit de CoQ-10 atunci când sunt bolnave și au nevoie de mai multă CoQ-10 pentru a se vindeca. Persoanele care suferă de afecțiuni periodontale ar putea beneficia de CoQ-10 ca adjuvant în terapia periodontala obișnuită.”

Cercetarile au demonstrat că bolile periodontale nu se localizează în gingii, ci constituie boala generalizată, cu implicare majoră a sistemului imunitar. Alt motiv pentru succesul CoQ-10 în tratarea afecțiunilor gingivale este capacitatea sa dovedită de a stimula răspunsul imun al organismului. Corpul nostru reține cantitățile suplimentare de CoQ-10 acolo unde este mai multă nevoie de ea. Locurile principale unde se depozitează sunt inima, ficatul și sistemul imun.

Exista o legătură incontestabilă între sănătatea sistemului imunitar și procesul individual de îmbătrânire. Puterea remanentă a sistemului imun face posibilă o „îmbătrânire frumoasă” pentru unii oameni. Unele studii științifice au pus în evidență legatura între nivelurile scăzute de CoQ-10 și îmbătrânirea umană. Aceste studii i-au făcut pe oamenii de știință să creadă că, în cadrul procesului de îmbătrânire, scăderea nivelurilor de CoQ-10 poate avea un rol cauzativ, iar corectarea acestor deficiențe prin consumarea de suplimente nutritive care conțin CoQ-10 poate fi o prevenire valabilă anti-imbatranire.

Natto este soia fermentată

Natto foarte apreciată în cultura japoneză de peste 1000 de ani. Unele dintre efectele sale benefice sunt prevenirea atacurilor de inimă, atacurilor cerebrale, cancerului, osteoporozei, obezității și a bolilor intestinale cauzate de agenți patogeni. Unele dintre efecte sunt atribuite originii sale – soia. Totuși, Bacillus natto care o fermentează produce diferite enzime, vitamine, aminoacizi și alte elemente nutritive unice, care apar numai în timpul fermentării natto-ului. Aceste elemente unice conferă natto-ului calitățile sale benefice pentru sănătate. Remarcabil este faptul că nattokinaza și pyrazina previn formarea sau dizolvă cheagurile de sânge (acțiune anticoagulantă). Acestea previn bolile de inimă și atacurile cerebrale care, după cancer, constituie cauzele principale de deces în America de Nord.

Este important de menționat că natto oferă vitamina B12, care tinde să lipsească din dieta vegetarienilor.

Binefacerile oferite de natto, conform datelor din literatură, sunt următoarele:

• Previne atacurile de cord, atacurile cerebrale și senilitatea;

• Previne osteporoza;

• Previne cancerul;

• Are efecte antibiotice;

• Îmbunătățește digestia și previne tulburările intestinale cauzate de agenți patogeni;

• Are efecte anti-imbatranire și previne obezitatea.

Efectele produsului Forever Multi-Maca

Avand proprietăți de reglare a lanțului endocrin în general, Forever Multi-Maca îmbunătățește tulburările funcționale și disfuncționale din viața femeii (reduce simptomele premenstruale, menstruale, ale menopauzei); este afrodiziac și stimulator al fertilității feminine și masculine; mărește energia și vitalitatea, rezistența fizică și performanța, având o toleranță ridicată, reduce anxietatea, stresul și depresia.

Forever Multi-Maca este un produs de excepție care reunește efectele tuturor acestor componente. Dacă de-a lungul timpului fiecare în parte dintre ele a avut efecte extraordinare, imaginați-vă ce pot face ele împreună. Câte două tablete pe zi cu un pahar de apă vă pot convinge că și acest nou produs Forever face totul pentru voi, pentru cuplurile care au indrazneala să-l experimenteze, pentru o viață mai bună, o viață mai frumoasă.

Dr. farm. Szocs Dora, Director General FLP România

Notă: Acest articol despre Forever Multi-Maca a apărut în revista Forever nr. 56. Revista este distribuită gratuit distribuitorilor activi și conține articole despre afacerea Forever, planta Aloe vera, utilizările gelului de aloe și ale altor produse FLP.


Navigare: Articole | FLP Aloe Vera