Home Aloe Vera Forever Catalog Distribuitori Afacere Contact
Telefoane: 0723443917, 0760899373
E-mail: Contact | Hartă site
 
Aloe Barbadensis Miller contine un complex bogat de substante importante, in aloina si gelul de Aloe vera.

Forever Living Products (FLP) - lider mondial in Aloe Vera.
Consultant FLP,
dr.ing. LUCIAN MILEA, Manager

Produsele FLP cu Aloe Vera au fost primele care au primit girul pentru stabilitate si puritate din partea
Consiliului Stiintific International pentru Aloe.

Aloe Vera contine un complex extraordinar de bogat de substante. Componentele cele mai importante ale frunzei de Aloe Vera sint aloina si gelul de aloe.

Când miza este mare apare si arbitrul:

Consiliul Stiintific International pentru Aloe - IASC

Desi Aloe vera a fost folosita de secole pentru sanatate, in vremurile moderne, singura componenta cunoscuta si utilizata a plantei a fost aloina, lichidul galben-laptos cu gust amar pe care îl contine Aloe Vera, ce prezinta un puternic laxativ natural.

Nu s-a cunoscut însa faptul ca frunzele de aloe contin în cantitate mare si un lichid vâscos nutritiv - gelul de Aloe, cu efecte terapeutice deosebite. Astfel, ca urmare a acestei importante omisiuni, în trecut, literatura stiintifica s-a referit doar la caracterul de medicament laxativ al aloei, nu si la cel de supliment nutritiv tonic si regenerant al întregului organism.
Aceasta confuzie a aparut si datorita faptului ca în procesul de extragere a gelului de aloe, daca nu se îndeparteaza aloina, efectul acesteia în compozitia gelului este de multe ori unul nedorit.

Aparitia bauturilor si cosmeticelor bazate pe gelul de aloe, majoritatea dintre ele fiind produse fara aceasta separare dintre gel si aloina, a facut ca autoritatile din diferite tari - fiind în confuzie privind natura produselor - sa interzica folosirea Aloei vera pentru consumul intern.

Producatorii de aloe au înteles ca dezvoltarea acestei industrii noi, cu perspective foarte promitatoare, este pusa în pericol de confuzia care s-ar putea face între diferitele produse.
Miza foarte mare, câstigurile potentiale uriase, au determinat unirea fortelor si, în 1981, a luat fiinta Consiliul Stiintific International pentru aloe, o asociatie independenta cu rol important în protejarea industriei de Aloe Vera fata de producatorii necinstiti si concurenta neloiala.

S-a lansat un program de inspectie si testare, deoarece unele firme puneau în vânzare produse cu continut scazut de aloe sau gel nestabilizat dar foloseau în reclama denumirea de produse cu aloe.

Dr. Gordon Dorn si William Fleming au facut cercetari cromatografice de înalta presiune (HPLC). Acestea au stat la baza programului de certificare a produselor în ceea ce priveste gradul de puritate si stabilizare. IASC controleaza calitatea produselor si continua cercetarile pentru determinarea efectelor terapeutice.

La ora actuala, în lume, numai produsele pe care este afisata sigla IASC sunt certificate ca având în compozitie gel stabilizat de Aloe Vera de foarte buna calitate, celelalte, indiferent ce nume au, nu contin gel de aloe sau nu corespund standardelor de calitate ale IASC. De aceea consumatorii sunt sfatuiti sa nu se lase înselati doar de nume sau de reclama în alegerea produselor pe baza de Aloe Vera.

 
Site-uri prietene: FLPAloeVera.biz | Produse Aloe Forever | MLM Online | Alte site-uri |